Eile kella 13.25 ajal sõitis Ida-Virumaal Jõhvi vallas Kose külas Jõhvi-Kose tee 3. km-l teelt välja BMW 316. Väljasõidu tagajärjel rullus auto üle katuse, teatas Ida politseiprefektuur.

Autot juhtinud narkojoobes 25aastane Ivan ning juhi kõrval istunud kaasreisija 27aastane Juri vigastada ei saanud, küll aga sai vigastada tagaistmel istunud  27aastane Jekaterina, kes toimetati Ida-Viru keskhaiglasse, kust ta hiljem kodusele ravile lubati.

Jõhvi politseiosakonna konstaabel Endel Savolaineni sõnul pääsesid kõik kolm õnnetuse hetkel autos viibinut vaid tänu korrektselt kinnitatud turvavöödele. Kinnitamata turvavööde puhul oleks liiklusõnnetuse tagajärjed olnud kindlasti traagilisemad kui mitte letaalsed.

Tähelepanuväärne on, et autot juhtinud Ivan sõitis sama autoga teelt välja ka mõni päev varem, 29. novembril, Jõhvi vallas Kukruse-Tammiku tee 6. km-l. Väljasõidu tagajärjel keegi kannatada ei saanud. Tol korral juhil joovet ei tuvastatud.

Samalaadne juhtum, kus kinnitatud turvavööd päästsid kaks inimelu, leidis Ida-Virumaal aset 24. novembril, kui  kella 13.00 ajal sõitis Kohtla vallas Kohtla-Järve-Kukruse tee 4.km-l teelt välja Volkswagen Passat, mis rullus katusele. Nii sõiduauto juht, 1981.a sündinud Inna, kui ka autos viibinud kaassõitja pääsesid vigastusteta.