Eesti Gaas keeras mai lõpus kinni endisele tippsportlasele Indrek Pertelsonile kuuluva Arigato spordiklubi gaasikraani, sest klubi on tarbimise eest mitu kuud võlgu. “Arigato spordiklubi gaasivarustus katkestati võlgnevuse tõttu 30. mail,” kinnitas Eesti Gaasi turundusjuht Marge Randmaa. Ta märkis, et gaasifirma on küll püüdnud leida lahendust. “Kuid kahjuks ei ole meie püüdlused kliendile vastu tulla toonud kaasa raha laekumist,” lisas Randmaa.

Randmaa sõnul on Eesti Gaas valmis spordiklubile gaasi müüki jätkama, kuid seda vaid juhul, kui klient tasub täielikult oma võlad.

Indrek Pertelson ütles Päevalehele, et hoolimata probleemist ja sooja vee puudumisest ükski trenn ega üritus möödunud sügisest tegutsevas spordiklubis ära ei jää. Tema sõnul tegeletakse probleemiga intensiivselt ning vaid selle juhtumi põhjal on täiesti enneaegne järeldada, et firma ei saanud hakkama.

“Et praeguses majandusolukorras on mingil ettevõttel aeg-ajalt raskusi, ei ole küll asi, millele teravalt tähelepanu pöörata ja mida kõlavate pealkirjadega kuulutada,” märkis ta.

Aprillis kirjutas SL Õhtuleht, et vaevalt pooleaastase tegutsemise jooksul on Pertelsoni rajatud spordiklubi Arigato jäänud maksuametile ligi pool miljonit krooni võlgu.