Kõige vähem segab GoBusi tänahommikune hoiatusstreik Tartu linnaliinide, Pärnu- ja Saaremaa sõitjaid, tööajale langeb streik Pärnus ja Valgamaal. Haapsalus ei jää streigi ajale ühtki väljumist.

Tartus algab tunnine hoiatusstreik kell kuus ja mõjutab linnaliine ja neid maakonnaliinide busse, mis väljuvad eeltoodud ajavahemikul Tartu ja Elva bussijaamast. Streigi tõttu väljumata bussid väljuvad pärast streigi lõppu.

Ka Saaremaal kell kuus algav streik mõjutab tunni jooksul 14 GoBusi teenindatavat maakonnaliini. Väljumata bussid väljuvad pärast streigi lõppu kell seitse.

Pärnumaal streigib kuus liini kella viiest hommikul, kell kuus lisandub neile 15 liini, kõik juhid on valmis minema liinile tunniajase hilinemisega.

Pärnu linnas algab linnaliinide hoiatusstreik kell kaheksa ja tund aega ei liigu ükski linnaliin. Linnaliinide graafik taastub jooksvalt pärast streigi lõppu.

Haapsalus algab hoiatusstreik kell 9.30, kuid kuna tunni jooksul ühelgi liinil bussi ei väljuks, ei mõjuta streik ka ühtki bussiliini. Valgas algab hoiatusstreik keskpäeval ja neli mõjutatud liini väljuvad tunnise hilinemisega.

Transpordi ametiühingu korraldusel täna hommikul viies bussiettevõtte GoBus piirkonnas toimuval hoiatusstreigil nõutakse palgaläbirääkimisi ja tunnitasu vähemalt kümnekroonist tõstmist. Tartu streigijuht Aare Kübarsepp ei arvanud, et omavalitsuste läbirääkimised streigi ära hoiaksid, sest see on suunatud pigem tööandja vastu.