Kommenteerides Medvedjevi viimast avaldust, et talle meeldiks kui president Putin peaministriks hakkaks, leiab Gräzin, et selles ei ole otseselt midagi halba.

Samas leiab Gräzin, et tegelikult pole Putin endale kindlaks teinud, mida ta tahab. “Medvedjevi lugu on eba-Putinlik. KGB eksohvitserina tegutses ta siiani salaja, varjatult ja kindlalt. Aga nüüd Putin kõhkleb ja seda on näha,” rääkis Gräzin Päevaleht Online´ile. “Formaalselt ei ole ta Medvedjevi presidendikandidaadiks esitanud, ta vaid nõustus oma partei seisukohaga. Ta on iseenda mingil määral auti mänginud ja tal ei ole enda äraminekuplaani.”

Samas leiab Gräzin, et Medvedjev ei ole Venemaa presidendina mitte kõige hullem variant.
“Tegemist on küllaltki ereda isikuga, kes alustas poliitilist karjääri väga varakult ja edukalt. Kremli halli massi hulgas on ta kindlasti eredaim täht,” rääkis ta. “Maailmavaate poolest on ta meile vähem halb, kuid riigimehena ei pruugi ta Eesti suhtes positiivsem olla.”

Medvedjev ütles täna Ehho Moskvõ otse-eetris, et pöördub Putini poole palvega anda nõusolek juhtida Venemaa valitsust pärast riigile uue presidendi valimist. Medvedjev rõhutas veel, et peab oluliseks Putini poliitika jätkamist. Samuti lubas ta pühenduda kõigi venelaste sissetulekute suurendamisele.