Tallinna kesklinna valitsuses avalikustati täna enampakkumisel olnud Harjumäe paviljoni uus üürnik Parklinn Grupp OÜ, teatas kesklinna valitsus Päevaleht Online'ile.

„Harjumäe paviljoni üürilepingu konkursi ning läbirääkimistel pakkumiste sisuline pool oli konkreetne ja väga täpne,” märkis Kesklinna vanem Marek Jürgenson.

„Võib öelda, et kogu paviljoni lähiümbrus on kardinaalselt muutumas ning omandab lõppilme selle aasta jooksul ning samuti muutub kõlakoja toitlustusasutused nõutumaks ja populaarsemaks kui veel oli mõni aasta tagasi.”

Jürgensoni sõnul seati üürilevõtjale tingimuseks, et kõlakojas tuleb avada aastaringselt töötav toitlustusasutus ühes suveperioodil välikohviku paigaldamise võimalusega.

„Meil on plaanis avada aastaringne kohvik juba selle aasta septembris. Loodame, et Harjumäe paviljon muutub tallinlaste ja turistide lemmikkohaks, kuna pakume kiiret ja soodsat kehakinnitust ning suurepärast vaadet Tallinna vanalinnale” sõnas Parklinn Grupp OÜ juhatuse liige Svetlana Molisejev.

„Kogu projekt läheb maksma umbes 3 miljoni krooni ning loodame, et saame olla Tallinna linnale jätkusuutlik partner," sõnas Molisejev ning lisas, et järgminel aastal tahetakse avada ka suveterrass, kus pakutakse võimalust esineda erinevatel andekatel muusikutel ja artistidel.

Harjumäe paviljonil on kasulikku pinda 176,5 m2. Enampakkumise alghind oli 25 kr/m2 kohta, millele lisanduvad kõrvalkulud, maksud ja koormised.

Kõlakoja remontimisel-restaureerimisel peab Parklinn Grupp OÜ lähtuma Harjumäe kõlakoja remont-restaureerimise muinsuskaitse eritingimustest ja tehnovõrkude valdajate poolt väljastatud tehnilistest tingimustest.