Tallinna äripiirkonna keskmes asuvas hotellis on 277 tuba, mis on valminud neljas erinevas kujundusstiilis: Skandinaavia, Idamaad, Itaalia ja meretemaatika.?Hotelli 24. korrusel, Tallinna kõrgeimas asustatud punktis asub konverentsi- ja banketisaal "Tallinn", millele lisaks on veel 17 nõupidamisteruumi ning kõik teised modernse esimese klassi hotelli koosseisu kuuluvad võimalused. Suurte kogemustega rootslasest peakokk Tony Bohman on vastutav kahe hotelli rahvusvahelisel tasemel restorani eest. ?Klassikaline restoran kannab nime "Seasons" ja teist, peamiselt linnarahvale mõeldud vaba aja veetmise kohta kutsutakse "Madissoni Leib ja Lust". Viimane asub kahel korrusel, ühendades restorani ja kokteilibaari.

Radisson SAS Tallinna hotelli peadirektor Torbjörn Bodin märkis: "Hotell pakub tööd enam kui 200 inimesele. Koolitasime oma personali vastavalt Radisson SAS standarditele, et garanteerida algusest peale kõigile hotellikülalistele kõrgeim teeninduskvaliteet kõigi teenuste vallas, mida pakume."

Kurt Ritter, Radisson SAS Hotels & Resorts president ja juhatuse esimees kommenteerib: "Oleme Baltikumi turul olnud tegevad juba viis aastat hotellidega Riias ja Vilniuses ning praeguseks saavutanud turul juhtiva rahvusvahelise operaatori staatuse. Olen kindel, et oma rahvusvahelise võrgustikuga ligi 40 riigis ja tänu tugevale globaalsele reserveerimissüsteemile, toome Eestisse turiste juurde ja pakume neile kõrgtasemel teenindust Radisson SAS Tallinna hotellis."

Tallinna projekti omanikud on Soome ehituskontsern SRV Development OY, Soome Industriaalkoostöö Fond (Finnfund), SAS Hotel Investment A/S Taanist ja Kesk- ning Ida- Euroopa Investeerimisfond (IÖ-Fonden) samuti Taanist.

Esimene päev on "avatud uste päev" kõigile linnaelanikele. Suur avamispidu toimub aprilli lõpupäevil.

Radisson SAS Hotels & Resorts hõlmab hetkel 103 töösolevat hotelli ja 30 arendusjärgus olevat hotelli 38 riigis ning on Radisson Hotels & Resorts Worldwide ainuesindaja Euroopas, Lähis-Idas ja Aafrikas.

Radisson Hotels & Resorts Worldwide ja tema omanikfirma Carlson Hospitality Worldwide koosneb 653 hotellist ja erinevast puhkekohast (kokku 120, 691 tuba) 53 riigis ning omab ka viit maailmameredel seilavat luksuslikku kruiisilaeva.