Ilmajaama andmeil saabub Põhja-Atlandil tekkinud järjekordne tsüklon Läänemerele täna öösel ja läheneb homme päeval Eestile.

Tsüklon toob rohkesti sademeid: sooja frondi eel sajab mandril homme hommikust alates lund ja lörtsi ning võib tuisata. Sadu on tugevam Põhja-Eestis. Päeval läheb sadu järk-järgult üle vihmaks, kohati tekib jäidet.

Ööl vastu kolmapäeva sajab vihma ja lörtsi, kolmapäeva päeval sajab peamiselt lund ja hakkab tuiskama alates looderannikust.

Lumesadu ja tuisk võivad jätkuda ka neljapäeval.

Tsükloni idaservas tugevneb kagutuul mandril puhanguti kuni 15 m/s. Merel ja rannikul tugevneb algul kagutuul, seejärel lõuna- ja edelatuul 18-23 m/s.

Kolmapäeval ja neljapäeval pöördub tuul alates saartest ja looderannikust põhja- ja kirdesse ning tugevneb rannikul 18-23 m/s. Sisemaal 1. novembril tuul nõrgeneb, kuid 2. novembril tugevneb põhjatuul kuni 15 m/s. 

Täpsem ilmaennustus:

KOLMAPÄEV

Öösel -1...+6
Päeval 0...+4
Kolmapäeval on pilves ilm. Öösel sajab enamasti lörtsi ja vihma, kohati on sadu tugev. Puhub lõuna, edelatuul 4-9 m/s, hommikul alates saartest pöördub loodesse ja tugevneb. Päeval sajab peamiselt vihma, mis pealelõunal alates saartest ja Loode-Eestist asendub lörtsi ja lumesajuga. Kohati on sadu tugev, võib olla äikest. Puhub põhjatuul 4-10, saartel ja rannikul 12-17, pärastlõunal puhanguti 23 m/s. Lõuna- ja Ida-Eestis puhub lõuna, edelatuul 4-9, puhanguti 13 m/s. Peale lõunat alates Loode-Eestist hakkab õhutemperatuur langema, õhtul võib tekkida teedel kiilasjää.

NELJAPÄEV

Öösel -4...+2
Päeval -4...+2
Neljapäeval on pilves selgimistega ilm. Paljudes kohtades sajab lund, mandril tuiskab. Puhub loode- ja põhjatuul 8-13, puhanguti 18, saartel kuni 23 m/s.

REEDE

Öösel -7...0
Päeval -5...+1
Reedel on pilves selgimistega kohati lumesajune ilm. Puhub põhja- ja loodetuul 7-10, puhanguti 15 m/s, õhtul tuul nõrgeneb.

LAUPÄEV

Öösel -1...-9
Päeval -4...+1
Laupäeva öösel on vahelduva pilvisusega olulise sajuta ilm. Päeval taevas paiguti selgineb, kohati sajab lund. Puhub mõõdukas läänekaare tuul.