Iseäranis huvitavaid vastuseid andsid just Seli erakonnakaaslased Holsmer ja Lillo. Nagu eelmiselgi nädalal, kulutati enamus küsitlusest sellele, kas Seli siis hääletas 31. oktoobri nõukogu koosolekul EOK-le 250 000 euro andmise poolt või mitte ja mida otsustati tühistada selle järgnenud 18. novembri istungil.

Esimesena tunnistanud Remo Holsmeri sõnul teadis ta, et poolt hääletasid tema, Priit Paiste ja Kalev Lillo, keda ta tundis enda kõrval poolt hääletamas. Seda, kuidas hääletasid teised nõukogu liikmed, Holsmer täpselt ei teadnud, kaasa arvatud seda, kas Neinar Seli hääletas või mitte. Holsmeri väitel jäi tema ja Seli vahele neli või viis inimest ja seetõttu ta ei näinud, kas toonane nõukogu esimees hääletas, kuid hääletuse tulemuseks jäi tema hinnangul kõlama 4:3.

Pärast Holsmerit esines tunnistajana Kalev Lillo, kelle jutt oli mitmel põhjusel vastuoluline. Väga kindlalt oli Lillol meeles, et tema paremal käel istus Neinar Seli, kes tema sõnul kindlasti ei hääletanud. See Lillo tunnistus läheb vastuollu Holsmeri öelduga, mille kohaselt jäi tema (Holsmeri) ja Seli vahele mitu inimest, aga ometigi tundis ta, kuidas Lillo poolt hääletas.

Loe homsest Eesti Päevalehest, mida huvitavat Neinar Seli kohtuistungil veel juhtus!