Töötan dokumentidega, teen tööd. Tuju väga hea ei ole.

Kas olete Jevgeni Ossinovskiga kokku saanud või kuidas vabandamine käis?

Kõigis kanalites olen saatnud sõnumeid ja helistanud ja saanud siis meediast vastu kommentaare.

Kas see tähendab, et ta ei võta kõnesid vastu?

Ma ei tea, kus ta asubki. (Ligi palub hiljem lisada, et talle on oluline vabandust paluda – H. R.)

Aga kas temaga isiklikult rääkida ei ole olnud võimalik?

/---/

Tuleme tagasi tänase teema juurde. Kui nüüd, nagu praegu näha on, et Sven Mikser ega Ossinovski ei ole rahuldunud selle vabandusega, kas te olete valmis valitsusrahu nimel oma ametist loobuma?

Ma väidan, et see olukord ei ole nii dramaatiline. Võtaks nüüd järgmise lehekülje. Ma arvan, et kõik saavad aru, et sellises võtmes niimoodi kontekstist välja rebitud fraasid ei tähenda mingit rünnakut või tüli.


Miks on juhtunud, et teie puhul neid kontekstist välja rebitud fraase nii palju tekkinud on? Jääb mulje, et teil on teiste poliitikute vastu, naispoliitikute vastu, ajakirjanike vastu, nüüd on ka vene rahvusest inimeste vastu midagi.

Kas ajakirjanikud tegelikult ka arvavad, et mul on nende vastu midagi? Mina väidan, et ajakirjanikud suhtuvad suhteliselt sõbralikult minusse ja hindavad, mida ma ütlen. Küsivad mult ja avaldavad ka minu tekste. Küsige naisministrite, naispoliitikute käest, kas tegelikult ka nad tajuvad minu poolt mingit olemuslikku ebaviisakust! No ei ole tõsi!


Loe homsest Eesti Päevalehest, mida arvab Jürgen Ligi Jevgeni Ossinovskist, inimeste erinevast suhtumisest nõukogude aega,  oma teravatest väljaütlemistest  ja võimuliidu kestvusest!