Oravatele võib probleeme tekitada ka Tartu, kus esinumber on Urmas Kruuse. Samas oleks Laine Randjärvel riigikogu aseesimehena täielik õigus küsida ka endale esinumbri kohta, lisaks tahavad head kohta ka Margus Hanson ja Rait Maruste. Ants Laaneotsale antakse Põlva-, Valga- ja Võrumaa esinumbri koht, ehkki ta kandideeriks meeleldi just Tartus.

Sotside kõige põnevam küsimus puudutab nende kõige rohkem (skandaalidega) pildil olnud ministrit Urve Palot. Tõenäoliselt majandusminister üheski ringkonnas esinumbriks ei saagi, vaid jääb Harju- ja Raplamaal erakonna esimehe Sven Mikseri järel teiseks numbriks. Sotside esinumbrilt Tartus Mihkel Raualt oodatakse, et ta korjab kokku nooremate valijate hääled.

IRL-il on mitu probleemi. Näiteks autoriteetne ja valijate seas populaarne Jaak Aaviksoo, kellel paraku pole oma n-ö koduringkonda. Täielikult tühi auk on IRL-i jaoks aga Ida-Virumaa.

Kõige rohkem võib esinumbrite osas tulla muudatusi Keskerakonnas, kus paljuski sõltub sellest, kas erakonna esimees Edgar Savisaar püüab kinni Jüri Ratase poolt mänguplatsile visatud palli kinnitada peaministrikandidaadiks ja seega esinumbriks Kadri Simson.

Loe homsest Eesti Päevalehest, millised kaardid valimiste eel erakondade "mänguritele" kätte jagatakse!