Kuidas suhtute Krossi vastu võtmisesse Reformierakonda?

See ei ole see, mis Reformierakonna nägu peaks määrama. See kuidas Reformierakond on Eestit juhtinud paistab väga hea välja. Krossi suhtes on minu meelsus ja veendumus kõigile teada. Midagi uut mulle sinna lisada ei ole.


Kui te oleksite olnud Reformierakonna esimees ja peaminister, kas te oleksite Krossi Reformierakonda vastu võtnud?


Ei. Ma ei arva, et Reformierakonnale on vaja kangesti inimest, keda ameeriklased oma riiki ei luba. Ameeriklaste otsus on tähelepanuväärne ja kui me teame, et on olemas konflikt USA vs Kross, siis ma arvan, et ei ole mõistlik selles konfliktis valida valet poolt.

Pärast lehetutvustuse ilmumist saatis Eerik-Niiles Kross Delfile kirja, milles ta selgitab pronksiöö ajal juhtunut. "Meenutan Andrus Ansipile, et me kohtusime aprillirahutuste ajal kahel korral ja olime ühel pool rindejoont. Tean, et ta on üsna hästi kursis sellega, mida ma neil nädalail tegin. Seetõttu jahmatab mind selline jutt eriti."

Mis puutub Savinsit, siis kõik minu võimalikud ja võimatud seosed tema isiku ja Arctic Sea juhtumiga on teadupärast põhjalikult läbi uuritud, lisas Kross. "Seetõttu peaks endisele peaministrile olema teada, et tema poolt loodud seosel puudub igasugune kokkupuude reaalsusega."

Loe homsest Eesti Päevalehest, mida rääkis Ansip Krossist kui julgeolekuriskist, miks ta Krossi pärast pronksiööd üldse ei usalda ning mis mulje on Ansipile jätnud Reformierakonna Ämari-kampaania!