Esmaspäeva öösel on on taevas küll veidi pilvi, kuid vihma ei saja, vahendas Eesti meteoroloogia ja hüdroloogia instituut (EMHI). Öösel puhub edela- ja lõunatuul 2-7 m/s ning õhutemperatuur on -1 kuni 6 kraadi, maapinnal kohati kuni -4 kraadi.

Homme päeval on vähese ja vahelduva pilvisusega ilm ja kohati võib sadada veidi vihma. Puhub lõuna- ja edelatuul 4-10, puhanguti kuni 13 m/s. Sooja on 17 kuni 22, tuulepealsel rannikul 10 kuni 15 kraadi.

Teisipäeva öö on samuti olulise sajuta ning temperatuurinäidik ei tohiks langeda alla ühe kraadi. Tuult puhub nii ööl kui päeval edela- ja lõunakaarest 4-10 m/s. Teisipäeva päeval on taevas pilvine ning kohati sajab vihma. Sooja tuleb 10-17 kraadi.

Kolmapäeva öösel ja päeval on pilves selgimistega ilm ja paljudes kohtades sajab vihma. Puhub lõuna- ja edelatuul 2-9 m/s. Sooja on öösel 2 kuni 8 kraadi ja päeval 9-15 kraadi.

Neljapäeva öösel on pilves selgimistega ilm ja mitmel pool sajab vihma. Sooja on 3-7 kraadi. Ööl kui päeval puhub muutliku suunaga tuul 1-7 m/s. Päeval on vahelduva pilvisusega ilm ja kohati sajab vihma. Sooja tuleb 10 kuni 16 kraadi.