SDE peasekretär Randel Läntsi sõnul on lehekülje avamise taga “Ilvest toetavad jõud”. “Muidugi ei ole sel mingit mõjuvõimu, kuid nii võttes võiks kõik jutuajamised ja avalikud esinemised ära jätta, sest nendega ei saavutata ju tegelikult midagi,” ütles Länts.

“Praegu kelgib Rahvaliit  Keskerakonnaga, et nemad kogusid 166 000 allkirja elektrijaamade müümise peatamiseks, kuid tegelikult saavutati see siiski teisi kanaleid pidi.”

Läntsi sõnul leheküljele laiemat reklaami ei plaanita, sest inimesed tunnevad ise asja vastu huvi. “See on ühiskondlik meeleavaldus, kes tahab, et õige president paika saaks, paneb oma nime kirja. Oluline on, et saaks sõnumit rahva hulka paisata kogu sellest vahust ja hämamisest, mida Reiljan ja Savisaar on teinud.”

Läntsi sõnul ootavad nad umbes sama suurt toetust kui kevadel algatud maanteekampaaniale, kus oma poolehoidu Tallinna-Tartu maantee neljarealiseks muutmiseks avaldas üle 30 000 inimese.

Kella poole neljaks oli veebilehele http://www.ilvespresidendiks.net/ kogunenud juba 1055 Ilvese toetaja nimi. Teiste seas võib leida ka selliseid inimesi nagu Rain Rosimannus, Heiki Kranich, Kristen Michal, Silver Meikar, Hannes Rumm, Andres Tarand, Karl-Martin Sinijärv, Harri Õunapuu, Kadi Pärnits, Ivari Padar, Sven Mikser jpt.