Indrek Koolmeister ütles, et SL Õhtuleht vabandas tema ees. "Võtsin vabanduse vastu ja pean ajalehega läbirääkimisi, kuid ma ei välista kahjutasu nõudmist," lisas Koolmeister.

Lääne-Viru politsei toimetas nädalavahetusel arestikambrisse end välja magama purjuspäi korravalvureid sõimanud Isamaaliidu juhatuse liikme Allan Lahi.

Lääne-Viru politseikorrapidaja sõnul tuli Allan Lahi prefektuurihoonesse ööl vastu laupäeva kell 4.15. "Ta oli purjus, sõimas politseid ja ropendas, seetõttu paigutati ta arestikambrisse välja magama," rääkis Lääne-Viru politsei ülemkomissar Enn Kuusik SL Õhtulehele. Kuusik ei välistanud võimalust, et politsei läheb solvamise asjus kohtusse. "Meil on juhtunu videolinti võetud," ütles Kuusik.

Isamaaliidu peasekretäri Andres Ammase sõnul väidab Lahi, et politsei pidas ta ööklubist tulles koduteel kinni. Samas kinnitab politseikorrapidaja, et raamatus on kirjas: Lahi tuli ise politseisse.

Purjuspäi politsei solvamise eest öö arestikambris veetnud Allan Lahi astus Isamaaliidu juhatusest ja erakonna Lääne-Virumaa piirkonna juhatusest tagasi.

Eelmisel aastal alustas Allan Lahi kohtuprotsessi Lääne-Viru politseiprefektuuriga, nõudes talle kiiruseületamise eest määratud 615-kroonise rajatrahvi tühistamist. Lääne-Viru maakohus tühistas Lahile määratud trahvi, kuid Viru ringkonnakohus rahuldas politsei apellatsioonikaebuse ning tühistas Lääne-Viru maakohtu varasema otsuse.