Laias laastus jagunesid pakkumised kolmeks: Fridad ja teised karuvanemate Franzu ja Vaida nimest tuletatud kombinatsioonid; karust, jääst ja mõmmist kombineeritud nimed; lihtsalt ilusad nimed, mis pole seotud karu, jää ega Franzu-Vaidaga.

##Esimeses grupis, nagu öeldud, oli enimpakutud Frida, aga ka Friida, Fraida, erinevad Franziska versioonid jne.

Teises olid näiteks Ursulad (karu ladinakeelsest nimest), lisaks lasid lapsed fantaasial lennata ning pakkusid palju Karuliinasid, Jällusid, Jäpakesi, Mõmmiliinasid, Jäälisid, Lumikäppi ja muid taolisi nimesid.

Viimases grupis olid lihtsalt nimed nagu Marta, Esta, Eva, Greete, Arabella, Britta, Ronja, Victoria, Johanna jne.

Nimekomisjoni kuulusid loomaaia direktor Mati Kaal, Eesti Päevalehe esindajana Mari Sarv, karupoja talitaja Anne Saluneem ning loomaaia esindajatena veel Üllar Rammul, Dagmar Saareväli ja Vladimir Fainštein.

Üheskoos leiti, et tuleb nõustuda suurema osaga nimepakkujaist – Frida on jääkarutüdrukule loogilisim ja sobivaim nimi.

Nimi otsustati küll vaidlusteta, kuid probleeme tekitas auhinna väljaandmine: lubatud oli aastane loomaaia perepääse sellele, kelle nime karuplika saab. Loomaaed ei saa priilt välja anda mitutsadat pääset, samas oli vähe ka ühest. Nii loositi välja neli pääset – kuna Frida on Tallinna loomaaia neljas väike mõmmi.

Auhinna said loosi tahtel Agne Loodus (fortuunaks Mari Sarv), Silja Moik (fortuunaks Vladimir Fainštein), Aune Martmaa (fortuunaks Anne Saluneem) ja Ernst Kurkin (fortuunaks Mati Kaal).

Aastane prii perepääse hakkab võitjatele kehtima järgmisest esmaspäevast, 7. juulist ning kehtib järgmise aasta sama päevani. Loodetavasti on Eesti Post pääsmed nädala pärast võitjatele kätte toimetanud.