ERR-i nõukogu riigikogulasest liige Priit Sibul (IRL) märkis, et koosolekul on päevakorras esiteks nõukogu esimehele volituste andmine ja uue „vana” juhatuse esimehe Margus Allikmaaga uueks perioodiks lepingu sõlmimine.

Teise punktina on Sibula sõnul päevakorras, et Allikmaa räägib nõukoguga uuest juhatusest. Sibul ütles, et keegi varem nõukokku kuulunud ekspertidest pole temale väljendanud otsest soovi juhatusse pääseda, küll aga võis temast niimoodi aru saada, et tal on sel teemal Allikmaaga juttu olnud.

Allikmaa ütles, et ei soovi enne nõukogu koosolekut uude juhatusse puutuvat kommenteerida. „Ma räägin nõukoguga, siis räägin avalikkusega,” rõhutas Allikmaa.

ERR-i juhatuse praegused liikmed on Margus Allikmaa, Tiina Kaalep, Hanno Tomberg, Joel Sarv ja Jaak Raie, kelle kõigi viieaastane ametiaeg lõpeb 5. juunil. ERR-i kaheksaliikmelises nõukogus on riigikogu liikmetest praegu sotsiaaldemokraat Jaak Allik, reformierakondlane Igor Gräzin, IRL-i liige Priit Sibul ja keskerakondlane Priit Toobal.