Õnnetus juhtus kell 14.08 Tallinna-Tartu maantee 123. kilomeetril Põltsamaa vallas Mõhkküla teeristis, kus põrkasid kokku Tallina poole teel olnud sõiduauto Ford Mondeo ja Tallinnast Tartu poole sõitnud väikebuss Hunday Trajet.

Seni teadmata asjaoludel kaldus Ford Mondeo vastassuuna vööndisse ja põrkas Hundayga kokku. Liiklusõnnetuses hukkusid Ford Mondeos sõitnud mees (s. 1939) ja naine (s. 1949) ning Hundays sõitnud näitleja ja lavastaja Dajan Ahmet (s. 1962), teatas Lõuna politseiprefektuur.

Õnnetuses sai üliraskelt vigastada näitleja Rednar Annus (s. 1970), vigastustega toimetati haiglasse Mart (s. 1955), Eduard (s. 1978), Oxana (s. 1978), muusikaliprodutsent ja teatrijuht Anne Veesaar (s. 1957) ja näitleja Marika Korolev (s. 1970) ning Ford Mondeos olnud kaks last (s. 1996 ja 2000). Anne Veesaar lasti juba haiglast koju, Marika Korolev jäi veel reanimatsiooni.

Avariisse sattusid Vanemuisesse “Pahade poiste” etendusele sõitnud näitlejad.

"Ootan ise kõnet, et teada saada, kuidas neil läheb," ütles "Pahades poistes" mängiv näitleja Dan Põldroos.

Põldroosi sõnul on õnnesärgis sündinud tema kursusekaaslane Sten Zupping, kes pidanuks selles autos olema, kuid kelle asemel sõitis Rednar Annus. "Ega mul eriti jututuju ei ole. Ilmselt kellelgi ei ole," nentis näitleja.

Jõgevamaa liiklusjärelvegrupi juhtivspetsialist Künter Pedosk ütles Aktuaalsele Kaamerale, et teeolud olid õnnetuse kohas head ja kuivad, samuti olid autode rehvid normaalsed.

Lõuna politseiprefektuuri pressiesindaja Klaire Ründva ütles Päevaleht Online´le, et täna juhtumi kohta rohkem infot ei saa. "Viiakse läbi ekspertiis ja edasi uurib asja juba prokuratuur," ütles Ründva. Juhtunu uurimiseks on alustatud kriminaalmenetlust.

Komöödia "Pahad poisid" osatäitjad olid Anne Veesaar, Madis Milling, Marika Korolev, Dan Põldroos, Dajan Ahmet, Väino Laes, Sten Zupping, Tatjana Jegorushkina ja Aleksandr Zukerman, näidendi lavastaja on Peeter Volkonski.