Süüdistuse kohaselt otsustasid noorukid mullu 9. novembril pärast tundide lõppu kutsekoolis viina võtta. Joonud algul ühe tuttava pool, teatas Zuiko, et tal on lähedal tuttav naine, kes võib lubada enda pool edasi juua. Noormehed saidki loa ning pidu jätkus Ljudmila Kajaka tänav 21 asuvas korteris.

Noormehi süüdistatakse selles, et kui perenaine läks tagatuppa magama, asusid nad teda käte ja jalgadega jõhkralt peksma, mii et naine hiljem suri.

Zuiko rääkis kohtus, et nad jõid korteris tõepoolest viina, kuid perenaine hakkas nende peale karjuma, et nad on liiga lärmakad. Zuiko sõnul olevat ta siis käinud paar korda perenaise juures ja andnud talle rahustuseks mõned kõrvakiilud. Hilem jäänud ta magama ega tea, mis edasi sai, kirjutab Põhjarannik.

Kaaskohtualune Glazkov kinnitas, et tema löönud naist korra lahtise käega, sest talle tundus, et Ljudmila tahtnud teda selja tagant rünnata.

Kumbki ei võtnud omaks perenaise jõhkrat peksmist. Kohtuniku küsimusele, kuidas on võimalik, et noormehed andsid hukkunule vaid mõne kõrvakiilu, end ekspertiisiakti järgi jääb mulje, et ohvrist oleks nagu kalluriga üle sõidetud, ei osanud nad vastata.

Ekspertiisi järgi suri naine kägistamise ja lämmatamise tagajärjel. Süüdistatavad tunnistasid oma süüd vaid osaliselt.

Kohus teeb oma otsuse lähipäevil.