Kaitseliidu avalike suhete osakonna ülema kapten Neeme Brusi sõnade järgi pälvis Kriivan Kaitseliidu kõrge autasu panuse eest Eesti ajaloo selgitamisel laiemale üldsusele saatesarjas "Eesti lugu".

Eesti Televisiooni saatejuht ja toimetaja Mati Talvik sai autasu Eesti ajaloo uurimise ja jäädvustamise eest telesarjas "Eesti aja lood".

Sari on olnud eetris 2007. aastast. Saadetes on kasutatud on haruldasi salvestisi Eesti filmiarhiivist, sarja valmimisel on kaasa teinud suur hulk ajaloolasi, palju on kasutatud Eesti muuseumide abi ja materjale.

Sarja toimetaja on Renita Timak, režissöör Indrek Kangur.

"Eesti lugu" on 2004. aastal kuulajate soovil sündinud Vikerraadio saatesari Eesti ajaloost. See on lugu eestlastest ja eestlusest, sellest, kuidas oleme kõigist raskustest hoolimata püsima jäänud.

Saadet teevad ajaloolased Ago Pajur, Seppo Zetterberg, Tiit Rosenberg, Küllo Arjakas, Jaak Pihlak, Reigo Rosenthal ja toimetaja Piret Kriivan.

Saade on eetris laupäeviti kell 13.05. Sel hooajal keskendutakse Vabadussõjale, räägitakse nii lahingutest rindel kui ka elust tagalas.