Eile kella ühe ajal toimus tavapäraselt rahulikus Tallinnas hollywoodlik juhtum, kui Vabaduse väljakul liiklust reguleerinud AS-i Ühisteenused töötaja andis sõiduautole Ford Mustang peatumismärguande, millele auto aga ei reageerinud ja üritas edasi sõita. Sõiduki peatamiseks hüppas autole ette esimese töötaja paarimees liikluskorraldaja Arvo Lindvest. See ei heidutanud aga juhti, kes kihutas edasi, liikluskorraldaja kapotil. „Kuna auto andis gaasi ja kõrvalt tuli troll, ei jäänud mul muud üle kui kapotile hüpata,” jutustas õnnetusse olukorda sattunud liikluskorraldaja Arvo Lindvest.

Lindvesti teekond auto kapotil jätkus mööda Kaarli puiesteed, sealt pöörati Toompea tänavale ning edasi mööda Falgi teed ja Toompuiesteed Telliskivi tänavani. „Vahepeal katsus juht mind autot nõksutades maha raputada,” meenutas liikluskorraldaja ärevaid hetki, lisades, et ta paarimees helistas kohe ka politseisse. Auto peatudes olla juht üritanud minema joosta, kuid kohale saabunud politsei pidas liiklushuligaani kinni. Kapotisõidutajaks osutus varemgi meedia huviorbiiti sattunud Kalev Rebane, kes Lindvesti jutule hoopis teistsuguse versiooni kõrvutas. „See inimene isegi ei tutvustanud end liikluskorraldajana,” rääkis ta.

„Sõitsin rahulikult liiklusvoolus, kui korraga keegi hull auto kapotile hüppas ja röökima pistis. Mees oli suur ja agressiivne, kartsin siiralt, et ta annab mulle peksa, kui autost välja tulen.” Rebase suhtes alustati eile kriminaalmenetlus ja süüdimõistva otsuse korral ootab teda rahatrahv või kuni kolme aasta pikkune vangistus.