Kaselo sõnul oli talle omal ajal antud 20 000 krooni ikkagi mõeldud piirkonna tegevustoetuseks, kuid Simson on selle ilmselt teadlikult segamini ajanud üliõpilasesinduste kampaaniate rahaga. „Väga kaval vastus, nagu tõeline peavoolu poliitik ei vasta Simson küsimustele korrektselt,” ei olnud Kaselo iroonilise kiitusega kitsi.

Kaselo ütles, et tema rääkis piirkonna rahastamiseks mõeldud 20 000 kroonist ja üliõpilas-esinduste valimisteks oli eraldi raha, mis oli mõeldud valimismaterjali ostmiseks. „Mingi osa läks ka otse erakonna kontolt ja seda osa nad nüüd serveerivadki, mille kohta neil on ka tšekid,” lausus Kaselo.

Kaselo sõnul oli ka üliõpilas­esinduste valimisteks sularaha umbes 10 000 krooni, mitte paar tuhat, nagu väitis Simson. „Valimised olid iga aasta ja summad varieerusid, keskmiselt oli ühtedel valimistel umbes 10 000 krooni ringis või rohkem ja ülikoole, kus kandideerisime, oli neli suuremat ülikooli.”

Kaselo meenutas, et osalt oli vaja esitada ka tšekke, kuid osalt mitte ja see kinnitabki tema sõnul, et suur osa rahastust ei pruukinud olla ametlik.

„Ma ei kujuta ette, kuidas seda näidati raamatupidamislikult,” nentis Kaselo. „Mul olid need tšekid olemas, et näidata, mis selle eest on ostetud. Mitmed väiksemad kulud kanti ka otse erakonna eelarvest ja need dokumendid on neil olemas.”

Kaselo on Keskerakonnast välja astunud. Ta töötab Brüsselis endise keskerakondlase, Euroopa Parlamendi saadiku Siiri Oviiri assistendina ja kandideerib kohalike volikogude valimistel sotsiaaldemokraatide nimekirjas, kuid pole SDE liige.