Kultuurikeskuse Lindakivi direktori ametikoha täitmiseks kuulutas Lasnamäe linnaosa valitsus välja personaliotsingu ja  tähtajaks laekus neli taotlust, teatas Raepress.

Linnavalitsus seadis kandideerimistingimuseks kõrghariduse või selle omandamise, eesti keele oskuse kõrgtasemel ja vene ning inglise keele oskuse kesktasemel. Lisaks sooviti edukalt direktorikandidaadilt väga head suhtlemis- ja eneseväljendusoskust, kohusetunnet, analüüsivõimet ja tahtmist töötada meeskonnas.

Peale selle märgitakse kuulutuses, et "kasuks tuleb praktilise töö kogemus Tallinna linna ametiasutustes".

Linnaosa valitsus hindas töösoovijate CV-sid vastavalt nimetatud kriteeriumitele ja tunnistas sobivaimaks kandidaadiks Katrin Siska.

Lasnamäe linnaosa vanema Kalle Klandorf kinnitusel ei avalikustata Katrin Siska palka Lindakivi kultuurikeskuse direktorina, sest temaga sõlmitud lepingus on see konfidentsiaalne. "Siska asub tööle töölepinguga, mitte avaliku teenistuse seaduse alusel, ja seetõttu ei ole tema palk avalik," selgitas Klandorf Delfile. Samas märkis Lasnamäe linnaosa vanem, et uue direktori palk on sama suur kui eelmisel direktoril Igor Sedaševil, kes teenis koos puhkusetasu, lisatasude, hüvitiste ja muude tasudega kokku ligi 28 000 krooni kuus.

Pop-bändi Vanilla Ninja endise liikme Katrin Siska karjäär Tallinna linnavalitsuses algas 2008. aasta talvel, kui temast sai linnakantselei referent, kelle ülesanne oli linnavalitsuse liikmetele info kogumine seoses kultuuri, spordi ja noorsoopoliitiliste küsimustega.

Möödunud aasta suvel astus Katrin Siska Keskerakonda.

Lindakivi keskuse eelmine direktor, 2007. aastal ametisse asunud Igor Sedašev lahkus ametist omal soovil tänavu veebruari keskel.