„Meie soov oli, et tulevane direktor oleks mitmekülgsete kogemustega inimene ning ennast tõestanud nii hariduse- kui ka ärivaldkonnas. David Rebane on inimene, kellele on võimalik usaldada nii vastutusrikka ettevõtmise juhtimine, nagu seda on ühe kooli kaasaegsetele alustele viimine,“ ütles Keila hariduse sihtasutuse juhatuse esimees Mart Raik saadetud pressiteates.

David Rebase sõnul on selles töös osalemine talle suureks väljakutseks, sest ainuüksi uue koolimaja ehitamine on Eestis väga tähelepanuväärne sündmus. “Tõsisasi, et praegune Keila gümnaasiumi hoone ei vasta kaasaja kooli tingimustele ning selle renoveerimine on ebaotstarbekas, on vast selge igaühele, kes selle hoonega kokku puutunud on," ütles David Rebane.

Üheks koolidirektori ametikoha vastuvõtmise tingimuseks seadis David Rebane võimaluse osaleda Keila algkooli ja gümnaasiumi ühendamise protsessis ning kaasarääkimise õiguse uue koolihoone ehituse ja sisustamise juures.

David Rebane on lõpetanud Tallinna pedagoogilise instituudi matemaatika-füüsika erialal. Ta on töötanud füüsika õpetajana Tallinna 46. ja 13. keskkoolis, kokku 11 aastat. Aastatel 1991-1993 oli ta AS Dunker ekspordijuht ja omanik, 1993-2006 Dunkri Kaubanduse AS üks asutaja ja juhatuse esimees. Alates 2006. aastast oli David Rebane tegev SA Noored Kooli juhatuse liikmena ja tegevjuhina. 2009. aastast alates jätkab ta tööd SA Noored Kooli nõukogu liikmena.