Kampaaniaplakatitel on ära toodud kodulehekülje aadressina www.protest2009.eu, mis avati täna pärastlõunal. Liituda saab muuhulgas loosungitega "Palgad? Kukuvad!", "Töökohad on ohus!", "Rumalus? Valitseb!".

Keskerakond on viimaste kuude jooksul üldse suurt aktiivsust üles näidanud igasuguste internetiküsitluste ja üleskutsetega. Novembris tekitas suurt kära küsitlus, mis sundis inimesi valima Linnateatri ja Kultuurikatla rahastuse vahel ning enne jõule ilmus internetti Edgar Savisaare jõulukaardi saatmise võimalus.

Reformierakonna peasekretäri Kristen Michali sõnul on Keskerakonna kampaania padupopulistlik ning halvustab oma riigi ja rahva majandusolukorda.

"Täna ei ole kerge kellelgi. Eesti on täna üksmeelselt kindlaks sihiks võtnud üle minna eurole. Keskerakonna tagurlikku kampaaniat vaadates küsiks ma, et mis on siis eurole vastandumise suund – üleminek rublale või?" märkis ta.

"Reformierakonnal on positiivne programm, mis pakub häid ja toimivaid lahendusi, et viia Eesti uuele majandustõusule. Rõõm on öelda, et esimesed olulised sammud oleme juba ka ellu viinud. Tänu hiljuti vastu võetud uuele töölepinguseadusele saavad lihtsamini tekkida uued ettevõtted ja uued töökohad," selgitas Michal.

"Samas pakub uus saneerimisseadus ettevõtetele raskes majanduslikus olukorras võimalust terveneda," lisas ta.