Lausing märkis eile, et viimaste nädalate vestlustes Reinmanniga on selgunud, et tal on olemas diplom, mis tõendab, et ta on läbinud mainitud ülikoolis insener-ehitaja kursused ning talle on omistatud vastav kvalifikatsioon, kirjutab Postimees.

 "Ankeetidesse sattunud kõrgharidust pidas Rein­mann eksituseks ning selle parandamiseks on ta esitanud linnale ka vastava andmeid korrigeeriva avalduse," lisas Lausing.

Eesti Ekspress kirjutas eile, et keskerakondlane Rein­mann kinnitab linnavolikogu veebiküljel ja kaks aastat tagasi täidetud saadikukandidaadi ankeedis, et lõpetas 20. juunil 1997. aastal ehitusinsenerina Sankt-Peterburgi riikliku arhitektuuri- ja ehitusülikooli. Kooli rektor Jevgeni Rõbnov kinnitas aga ajalehele kirjalikult, et Rein­mannile pole 1997. aastal mingit diplomit väljastatud.

Kriminaalkorras kuus ning haldus- ja väärteo asjus vähemalt kaheksa korda karistatud Reinmann lõikas muu hulgas ühel noormehel katkise õllepudeliga näo lõhki, lõi baaris tooliga noort naist, varastas jõugu koosseisus kümneid elektriseadmeid ning omas ja tarvitas uimasteid.

Praegu on Reinmann Põhja-Tallinna halduskogu liige, linnavolikogu Keskerakonna fraktsiooni liige, korrakaitsekomisjoni liige, linnavarakomisjoni aseesimees, keskkonnakomisjoni liige ning suurettevõtte Tallinna Soojus nõukogu liige.