Põhja-Tallinn

Suurima kohtade arvu, kuus, sai Keskerakonna liit Põhja-Tallinnas. 21-liikmelisse Põhja-Tallinna halduskogusse said Keskerakonna liidust Vladimir Velman, Nelli Privalova, Jaan Leetsar, Valeri Lõõnik, Ene Rebane ja Urve Paeorg.

Halduskogusse kuuluvad veel Vladimir Kukk, Viktor Buts ja Lidia Tolstova (VE), Jüri Liim, Andres Herkel ja Ants Vaimel (Parem), Peeter Oja ja Henn Sarv (Re), Jaan Laas ja Heidy Tamme (Koostöö), Tiit Toomsalu ja Paul Pärn (EDTP), Juri Anissimov (VüL) ning Nikolai Kazankov (õiglus).

Haabersti

Haabersti linnaosa 15-liikmelises halduskogus sai Keskerakonna Liit viis kohta: Kalev Kallo, Vladimir Tarassov, Jaak Vihmand, August Koppel ja Jüri Ennet.

Haabersti halduskogusse kuuluvad veel Rein Voog, Tarmo Leinatamm ja Volli Kalam (Re), Sergei Mihhailov ja Veera Prohhorova (VE), Viktor Vassiljev ja Ilmar Kirt (TLN), Vootele Hansen (P&M), Leivi Sher (EüR) ja Vladimir Simagin (EDTP).

Pirita

Pirital sai võitnud Keskerakonna Liit 15-liikmelises halduskogus neli kohta. Neist pääsesid kogusse Rein Milistver, Sulev Reiljan, ülo Mäe ja Enno Tamm. Pirital kuuluvad halduskogusse veel Uno Mereste, ülle Rajasalu ja Alar Vaaks (Re), Robert Lepikson, Jaan Karu ja Matti Raudjärv (TLN), Robert Vill, Toivo Paavle ja Johan Ahlberg (Kodumuru) ning Ilmar Pärtelpoeg ja Arvo Uukkivi (Parem).

Mustamäe

Mustamäel sai Keskerakonna liit ja Vene Erakond kumbki neli kohta. Keskerakonna liidust pääsesid halduskogusse Valve Raudnask, Vladimir Panov, Ralf Parve ja Jaan Moks ning Vene Erakonnast Margarita Tshernogorova, Viktor Lansberg, Sergei Vertshinski ja Igor Panov.

21-liikmelisse Mustamäe halduskogusse kuuluvad veel Tiit Ulas, Maret Maripuu ja Aap Neljas (Re), Vladimir Poljakov, Hanon Barabaner ja Valeri Tshernõshev (EüR), ülo Tärno ja Vello Priskus (TLN), Matti Tarum ja Rein Helm (Parem), Kalmer Tennossaar ja Merike Martinson (Koostöö) ning üksikkandidaat Viktor Sõtnik.

Nõmme

Nõmme 21-liikmelises halduskogus jagab Keskerakonna liit võimu Reformierakonna ja valimisliiduga Tallinn, kel kõigil on viis kohta. Keskerakonna liidust said halduskogusse Siiri Oviir, Värner Lootsmann, Peep Põdder, Ando Leps ja Jüri Martin, Reformierakonnast Paul-Eerik Rummo, Feliks Undusk, Boris Merilain, Tõnis Kons ja Marika Käbi ning Tallinnast Endel Lippmaa, Kalju Leppik, ülo Nugis, Igor Volke ja ülo Kotkas.

Veel pääsesid Nõmme halduskogusse Mart Laar ja Kuno Raude (Parem), Vladimir Fjodorov (VE), Alar Eiche (Kodumuru), Peeter Ernits (Koostöö) ja üksikkandidaat Margus Lepa.

Kesklinn

Kesklinnas võitis valimisliit Tallinn, kelle esindajaid pääses 27-liikmelisse halduskogusse seitse: Jüri Ott, Tiina Mägi, Jüri Kuuskemaa, ülo Vooglaid, Rein Karemäe, Sulev Mäeltsemees ja Hardo Aasmäe.

Keskerakonna liidust pääses kesklinna halduskogusse kuus inimest: Eino Baskin, Anti Liiv, Feja Räim, Helle Kalda, Vello Pohla ja Viljar Hämalane.

Veel kuuluvad kesklinna halduskogusse Toivo Jürgenson, Mart Tarmak, Liis Klaar ja Urmas Arumäe (Parem), Kaljo Kiisk ja Signe Kivi (Re), Sergei Kuznetsov, Eduard Sedashev, Larissa Ostrjakova ja Pjotr Purro (VE), Vladimir Afanasjev ja Tatjana Muravjova (EüR), Mati Kuulmann (Kodumuru) ja Hannes Aarma (EDTP).

Kristiine

Kristiine linnaosas said enim kohti vene nimekirjad. Kolm kohta sai nii ühinenud Rahvapartei - Natalia Vaino, Aleksandr Plotkin ja Viktor Boikov - kui ka Vene Erakond - Svetlana Koroljova, Ivan Papulovski ja Vitali Oleinik.

Kolm kohta sai ka valimisliit Tallinn: Krista Kilvet, Priit Aimla ja Teet Lainevee. Veel pääsesid 15-liikmelisse Kristiine halduskogusse Liina Tõnisson (Kesk), Ardo Ojasalu (Parem), Uno Loop (Kodumuru) ja Endel Haasmaa (EDTP).

Lasnamäe

Vene Erakond kogus suurima hulga hääli ka Lasnamäel, kus nende partei liikmeid pääses 24-liikmelisse halduskogusse seitse: Nikolai Maspanov, Viktor Tarassov, Albert Aru, Vladimir Prussakov, Oleg Sidelnikov, Rostislav Troshkov ja Anatoli Suvorov.

Lisaks sai Lasnamäe halduskogusse veel viis inimest vene nimekirjadest: Leonid Mihhailov, Pavel Starostin, Jüri Poobus ja Sergei Kozlov ühinenud Rahvaparteist ning Vladimir Maksimov Vene ühinenud Valimisliidust.

Lasnamäe halduskogusse said ka Mihkel Rebane, Randar Tamm ja Toomas Tauts (Re), Erika Salumäe, Adolf Käis ja Aleksandr Vedom (Kesk), Külliki Suurmaa ja Tõnu Vare (Parem), Victor Polyakoff ja ülo Mallene (TLN), Mati Nuude (Kodumuru) ning Virve Siirak (Koostöö).

Tallinna volikogu kinnitab linnaosade halduskogude koosseisud oma esimesel istungil 31. oktoobril. Praegu avaldatud koosseisud on esialgsed.

Baltic News Service