„Olukord on endiselt hull kesklinna II hooldustsoonis, Keskturu, Veerenni- Koidu tänaval ja Mõigu ning Kadrioru piirkonnas,” selgitas Kesklinna vanem Marek Jürgenson pressiteenistuse vahendusel.

„Mõned tänavad pole lumekoristuse tehnikat näinudki. Inimesed on püsti hädas oma elu korraldama, sest suur sula ja lumesupp sunnib neid tegema ettenägematuid pingutusi oma igapäevaste toimingute korraldamisel," märkis linnaosa vanem.

"Selline olukord on saanud tekkida ainult tänu sellele, et meie lepingupartner OÜ Teho on võtnud endale lepingulisi kohustusi, mida ta pole võimeline üldse selles nõutavas mahus ja aja jooksul täitma. Kui ikka ei kujutata ette, et lumekoristus pole ainult sahkamine ja lume hunnikusse tõstmine vaid terve tegevuste rida alates planeerimisest, oskustöölistest, töögraafikutest, logistikast, killustikugraanulite puistamisest ja hilisemast kogumisest, siis on tegu lausa nendepoolse avaliku pettusega," märkis Jürgenson.

"Meie oleme koos linnarahvaga heausksed pettasaanud. Igatahes kutsusime nad esmaspäevaks linnaosa valitsusse aru andma. Tuleb väga tõsine arutelu,” lisas ta.

Täna tuvastati, et kuigi ilmastik tuli nüüd koristajate lõpuks omamoodi appi kuid ka III hoolduspiirkonnas on veel palju teha, et olukord tänavatel läbitavaks muutuks. Kesklinna valitsuse lumereide jätkatakse kõigi päevadel seni kui olukord normaliseerub.