Kuritegelikus ühenduses olid ülesanded liikmete vahel ära jaotatud. Tangijevi kohuseks oli kuritegeliku ühenduse rahastamine ning teiste ühenduse liikmete tegevuse kontrollimine ja juhendamine. Lisaks tegeles mees tubakatoodete vastuvõtmise ja edastamisega ning salakauba müügist saadud raha vastuvõtmisega. Kohus karistas Tangijevit nelja aastase vangistusega.

Vadim Vassiljev omandas ja hoidis tubakatooteid ja alkoholi, maksis nende eest ja toimetas neid edasi Tartu avaturule kauplemiseks. Vassiljev kogus ka tubakatoodete ja alkoholi müügist saadud raha müüjatelt enda kätte, pidas tulu üle arvestust ja andis raha üle Tangijevile. Lisaks tunnistati Vassiljev süüdi tulirelva ja laskemoona ebaseaduslikus käitlemises. Mees sai karistuseks kolme aasta ja kuue kuu pikkuse vangistuse, millest kohe tuleb ära kanda üks aasta.

Artur Palk hankis tubakatooteid ja Vladimir Bogdanov muretses tubakatoodete kõrval ka alkoholi. Bogdanov toimetas neid Lõuna-Eesti piires ja Palk Tartumaa piires edasi. Samuti andsid mehed salakaupa üle teistele ühenduse liikmetele. Palk ja sai karistuseks kolme aasta ja kuue kuu pikkuse vangistuse, millest kohe tuleb ära kanda üks aasta ja kaks kuud. Bogdanovit karistati kolme aasta ja kahe kuu pikkuse tingimisi vangistusega kolme aastase katseajaga.

Maksim Õunapuu ja Andrei Vassiljev võtsid vastu ja hoidsid tubakatooteid ja alkoholi, samuti toimetasid neid edasi ja müüsid Tartu avaturul. Lisaks tellisid nad tubakatooteid ja alkoholi juurde, hoidsid nende müügist saadud raha, pidasid saadud tulu üle arvestust ja andsid raha üle teistele ühenduse liikmetele. Õunapuule mõisteti kolme aastane vangistus ning Vassiljevit karistati kolme aasta ja kahe kuu pikkuse tingimisi vangistusega kolme aastase katseajaga.

Annika L., Palk ja Andrei Vassiljev on varem kriminaalkorras karistamata, Tangijev, Bogdanov ja Vadim Vassiljev on varem karistatud ühel korral ning Õunapuu ja Lavrov kolmel korral.