Madonna Tallinna kontserdi peaprodutsendi Peeter Rebase sõnul on see esimene lauluväljaku kontsert Eesti ajaloos, mis on sajaprotsendiliselt eelmüügist välja müüdud.

"Kinnitan, et ametlikult pole enam kuskil müügis mitte ühtegi Madonna kontserdi piletit ning tundmatu müüja käest piletit ostes võib lihtsalt petta saada," ütles Rebane. "Me ei soovita tungivalt inimestel osta pileteid kusagilt internetist või käest kätte. Paberpilet ei taga sissepääsu, seda tagab ainult korrektne ja seni kasutamata triipkood. Ilma piletita pole mõtet täna õhtul lauluväljakule tulla. Kõigile, kes Madonna Tallinna kontserdi piletist ilma jäid, soovitan tulevikus osta oma pilet ära kohe eelmüügi alguses."

Pealtvaatajaid lastakse lauluväljakule Mere värava kaudu alates kella 14-st, Oru ja Lasnamäe väravad avatakse orienteeruvalt kell 17.30.
Seoses kontserdiga muudetakse täna lauluväljaku ümbruses liikluskorraldust ja piiratakse sõidukiirust. Külastajaid palutakse kontserdile tulla ühistranspordiga või jala, kuna parkimine lauluväljaku ümbruses on raskendatud. Parkimise ja liikluskorralduse skeemi leiab aadressil www.meeskond.ee

Madonna esineb täna õhtul Tallinna lauluväljakul maailmaturnee «The Sticky & Sweet Tour» raames. Kontserdi erikülaliseks on DJ Paul Oakenfold.