27. novembril allkirjastas Tartu linnavalitsuse haridusosakonna juhataja Boris Goldman munitsipaalkoolide direktorite premeerimise käskkirja. Goldman põhjendas käskkirjas kuupalga ulatuses preemiate maksmisest sellega, et koolidirektorid on tänavu tulemuslikult tegutsenud, kirjutab Äripäev.

Goldman ütles, et Tartus on see juba aastatepikkune traditsioon aasta lõpus koolijuhte kümnete tuhandete kroonidega premeerida. "Kooliinimesed on olnud tublid ja miks mitte neile siis preemiat maksta," lisas Goldman.

Kui näiteks Hugo Treffneri Gümnaasiumi direktor Ott Ojaveer sai 26 000 krooni preemiat, tema kolleeg Miina Härma Gümnaasiumist Ene Tannberg sama palju, Tartu Descartes`i Lütseumi juhataja Jaan Reinson 24 500 krooni, Tartu Kivilinna Gümnaasiumi direktor Ants Serk samuti 26 000 krooni, siis Tartu linnapea Urmas Kruuse premeeris detsembri alguse käskkirjaga linnavalitsuse osakonnajuhatajaid 6000kroonise preemiaga. Haridusosakonna ülejäänud töötajad võivad aga rõõmustada 5600kroonise ergutusega.