Kopli Ime on värviline ja valgusküllane. Eile kesk-päeval lõikas maja avamislindi pidulikult läbi linnapea Edgar Savisaar. Poseeris võidukalt kuldvõtmekesega, mille kinkis talle ehitusfirma ning suundus koos uudishimulike ajakirjanikega maja sisemusse. Sees pakuti lõhesnäkke ja puuvilju ning lasti julgelt Kopli Imet kaeda.

##Toad on valgusküllased, seinad meelalt beeĻikasroosad ning põrandal hele puitparkett. Akendest naabermaju peaaegu ei näegi – ümber maja kõrguvad puud tekitavad üsna rahuliku ja idüllilise tunde. Koridorid on salatirohelised. Ilus ja värviline on.

Korterid teenekatele sundüürnikele. Neid 41 üürilist, kes siia elama asuvad on põhjust kadestada küll. Kelle kodu saab olema selles majas? Selleks tuleb läbida keeruline kadalipp ning peab olema staažikas sundüürnik.

Munitsipaalkorterite jagamine toimub linnaosade sotsiaalhoolekande osakondade kaudu ja ainuüksi Põhja-Tallinnas on praegu 976 sundüürniku perekonda.

Iga linnaosa sai vastavalt oma piirkonna hädaliste arvule ka kortereid. Peale sundüürnike on selles majas ka paar korterit puuetega inimestele ning piirkonna politseinikele.

Erika 13 renoveerimine munitsipaalmajaks on osa programmist “5000 eluaset Tallinnasse”. Seal kõrval on juba varem valminud munitsipaalmaja Erika 11 ning praegu käib aktiivne ehitustöö maja Erika 9 kallal.

Hoonet hakkab haldama riigihankekonkursi võitja AS KV Partnerid.