Kreitzberg kinnitas, et Keskerakond pole neile koalitsioonikõnelustel survet avaldanud.

„On mõned punktid, mis on ühele või teisele poolele rasked, kuid neid on väga vähe ning seda oli arvata, sest meie maailmavaateline kallak on suhteliselt ühesugune,“ lisas ta.

„Selles mõttes on meievahelised läbirääkimised palju lihtsamad kui näiteks neil Reformierakonnaga või meil Reformierakonnaga,“ jätkas Kreitzberg.

Ta kinnitas, et eilne kohtumine keskerakondlastega sujus hästi.

„Vaatasime oma programmi üle, täpsustasime rahalist poolt ning hindasime, kas see võib rahaliselt võimalik olla. Praegu tundub, et on, kuid ega me maksude laekumist sajaprotsendiliselt ette ei kujuta,“ kõneles Kreitzberg.

Keskerakondlastega arutatakse asju ka täna ning suure tõenäoususega tuleb jutuks ka linna kõrgete ametikohtade jagamine.

Kreitzbergi sõnul võib õhtuks oodata sotsidele antavate ametikohtade selgumist, "kuid see oleneb sellest, et kui hästi kokkuleppele jõuatakse, kui selgelt asi ära fikseerub ning kuivõrd tahtakse seda välja käia".

Sotsid on kohtade võimalikku jaotust ka parteiringis arutanud, kuid Kreitzberg kinnitusel pole seda väga põhjalikult tehtud, sest kõigepealt tuleb jagada kohad ära ning siis vaadata, kes sinna kõigeparemini sobib.

„Nimesid ei soovi nimetama hakata. See spekulatsioon nimede üle, mis on meediasse jõudnud ei vasta kindlasti sajaprotsendiliselt tõele,“ lisas ta.