Viimaste nädalate jooksul kõik oma väljaantavad ajakirjad sulgenud ja osa uudisteportaali töötajatest koondanud Kalev Meedia on otsustanud kinni panna ka portaali venekeelse toimetuse.

„Täna see veel töötab, aga me oleme koondamisteated välja andnud,” nentis Kalev Meedia juht Alar Pink vastuseks küsimusele, mis seisus venekeelne toimetus on. Pingi sõnul said koondamisteate peaaegu kõik venekeelse toimetuse töötajad. Kui palju selles toimetuses inimesi veel töötab ja mitu neist alles jääb, ta ütlema ei soostunud.

Napilt kuu aega tagasi, enne möödunud jõule teatas ettevõte, et nende venekeelse toimetuse juhina alustas tööd Margarita Tšernjajeva, kes oli pikka aega enne seda juhtinud ETV venekeelse „Aktuaalse kaamera” toimetust. „Uue tugeva juhi värbamine on selge märk meie soovist nii-öelda vene suunda oluliselt edasi arendada,” lausus Kalev Meedia peatoimetaja Indrek Lindsalu toona. Pink ütles eile, et Tšernjajevat ei koondata, vaid temale leitakse ettevõttes uus töökoht. „Tema on meil tööl ja ka jääb tööle.”

Telekanal veel püsib

Kuuldused, nagu võiks peatselt lõpetada töö ka telekanal Kalev Sport, lükkas aga ümber nii Pink kui ka kanali peaprodutsent Toomas Lepp. „See on huvitav info, millest mina küll midagi kuulnud pole. Seda pole isegi arutatud,” ütles Pink. Üleeile kirjutas Eesti Päevaleht, et ilmumise lõpetanud Sporditähe endised omanikud soovivad ajakirja Kruudalt tagasi osta.