Suurem tulekahju oli pühapäeva päeval Tutermaal. Kell 14.41 teatati, et kuivati pööningult oli leek väljas. Umbes 250 ruutmeetrilist betoonplokkidest ja plekk-katusega angaari kustutasid Keila ja Nõmme mehed. Üks pritsimees vigastas plekiga jalga, kiirabimeedikud andsid talle esmaabi ja saatsid traumapunkti röntgenipilti tegema. Pööningu ja seina puitkonstruktsioonide kustutamiseks kulus üle kolme tunni aega ja 17 tonni vett.

Reede, 26. mai õhtul kell 22.33 helistati, et Saku vallas Tänassilma külas tuleb keraamikatehasest suitsu. Põles veidi katust korstna ümber. Põlengu kustutanud pritsimehed arvasid, et süttimise võis põhjustada ehitusviga.

Laupäeva, 27. mail kell 16.40 helistas keegi Vääna-Jõesuust ja teatas, et tal on suvilas ese, mis võib olla radioaktiivne. Kohale tulnud asjatundja tuvastas, et tegemist on raadio kondensaatoriga ja kiiritusoht puudub.

Pühapäeva, 28. mai öösel kell 2.26 kihutas kolm Kesklinna komando autot Lasnamäele, kus Pae tn 60 põles keldribaari ventilatsiooni kaitsev kast. Naisterahvast omanik viibis baaris, arstiabi ta ei vajanud. Pritsimehed kustutasid põlengu ja tuulutasid ruumid õlerõhuventilaatoriga. Jääb vaid mõistatada, mismoodi see kast kõll põlema võis minna.

Sama salapäraselt süttisid samal ööl Keava ühel heinamaal kuus suurt heinapalli. Nende kustutamiseks kulus 4 tonni vatt.