“Olen kirglik teksaste kandja, tunnen end neis rõivastes kõige paremini ja vabamalt,” räägib kultuuriminister Laine Jänes Tallinna kaubamaja sügiskataloogis. Eesti Päevalehele ütles Jänes: “Olen kusagil ajalehes varem rääkinud, et olen teksainimene, ja ma ei tea, kas seepärast jäin silma.” Kultuuriministri sõnul soovisid kaubamaja reklaamkataloogi koostajad pisikese sõnavõtu illustreerimiseks ka fotot.

Jänese sõnul ei näe ta erilist probleemi, et üks valitsuse liige on sattunud müügikataloogi, ning juhtunut võiks võrrelda sellega, kui temalt küsitaks midagi meediatarbimisharjumuste kohta ja ta vastaks, et armastab lugeda ajalehti. “Kui ma ei ütle, et loen vaid Postimeest või Eesti Päevalehte, siis mis selles halba on,” lisas Jänes.

Lisaks Laine Jänesele räägivad kaubamaja sügiskataloogis oma suhetest teksastega ka näitleja Anne Veesaar, Tallinna linnavolikogu liige Tarmo Kruusimäe, tantsupedagoog Almer Jansu, ajakirja Stiil moetoimetaja Riina Põldroos ja laulja Kristjan Kasearu. Kuigi ükski neist ei reklaami ühtegi konkreetset kaubamärki, on lehekülgede allservas kaubamajas müüdavate teksaste reklaamid.