“Reedeni on ujula testimine ja valla elanikud saavad kella 10-18 dokumendi ettenäitamisel tasuta ujuda,” ütles keskuse infotelefonil Urve Ruut.

Spordikeskuse tegevdirektori Raivo Vihvelini sõnul on ehitus veel vastu võtmata. Järgmisest nädalast saab keskuse saalis mängida tennist, korv- ja võrkpalli. Peatselt hakkab samas majas tööle väike puhvet-einelaud ja juuksur.

Vihvelini sõnul on spordikeskuse hinnad Tallinna keskmisest tasemest madalamad. “Ujumine on soodusajal 40 krooni ja õhtul pärast kuut 50 krooni. Õhtune saaliüür on 400 krooni tund ja päeval 200 krooni,” ütles Vihvelin.

Keskuse ehitas Facio, tööd algasid kevadel. “Esialgne tähtaeg läks kuu ja kaks nädalat üle. Riigihanke maksumus oli 22,9 miljonit krooni, aga tööd läksid 3,8 miljonit krooni kallimaks, sest ehitasime suuremaks spordikeskuse kontoripoole ja täiskeldri, et teha jõusaal,” ütles Saue vallavanem Mati Tartu.

Keskuse tarvis andis raha vald, spordimaja ehituseks moodustatud OÜ Laagri Haridus- ja Spordikeskus võttis Ühispangalt 11,6 miljonit laenu.

Tegemist on valla ainsa spordikeskusega. “Kuuse tänaval on ka üks vana kaarhall, kus saab korvpalli mängida. Küladesse oleme rajanud korvpalli- ja võrkpalliväljakuid, aga nüüd on tükiks ajaks hing kinni,” ütles vallavanem.

Laagri spordikeskus on avatud kella 7-22, hinnakiri kinnitatakse 21. oktoobriks. Keskusse saab 18. bussiga, maha tuleb tulla Viljaku peatuses ja siis umbes paarsada meetrit käia.