"Lugu näib väga räpane, ma ei taha seda hakata valimiskampaanias arendama, aga see on Eesti kõigi aegade suurim korruptsioonilugu. Kas Reform on tõesti valmis põhimõtted sellisel kombel maha müüma?," kirjutas Mart Laar kirjas Reformierakonna liikmele Silver Meikarile.

"Ma arvan, et Sa saad isegi aru, et keegi meist pole nii võimas, et nii Burkhardile kui [Guido] Sammelseljale sõnu suhu panna," lisas Laar. "Tahaksin Sinult kui ausalt inimeselt küsida, kas Sa ikka tead, mis sinu erakonnas toimub, Või Sa arvad, et Burkhardi taoline rahvusvaheline ärimees tõesti riskib oma mainega, et valetama hakata."

Laar ütles vastuseks Meikari kahtlustustele, nagu oleks Laar skandaali niiditõmbaja, et "see jutt on nii fantastiline, et ei oska sellist jama isegi kommenteerida".

"Arvan, et saad isegi aru, et sedavõrd keeruliste skeemidega kaugele ei ratsuta ja raudteed erakätesse tagasimüümine pole just parim kampaania teema - nii loll ma tõesti pole, saad ju isegi aru," ütles Laar.

Laari hinnangul peab Reformierakond Eestile juhtumi kohta selge vastuse andma. "Andke need väitjad kas võï kohtusse ja las toovad siis konkreetse informatsiooni välja - kui neil seda loomulikult on," märkis Laar.