Esimesena tulid moeshow’l lavale Supernoova moekonkursside staari Liisi Eesmaa loomingut kandvad modellid. Eesmaa fantaasia oli taas kosmilistel teemadel lennelnud.

Kaksikõed Kadri ja Liis Laugas tulid sel korral välja velvetist kollektsiooniga, mis satsilise ning romantilisena meelde jäi. Informaatikust ja moeloojast kaksikud on oma kaksikfiguurist suisa kaubamärgi (mis ka riietel kajastus) kujundanud.

Seekordsed kunstiakadeemia moetudengid, kes Hula kaubamärki kujundavad, surfasid retrolainetel. Nende värvikates ja ülilahedates riietes kajastusid pealinna motiivid: Viru hotell kahe kraanaga, trollibuss, töörõivaid meenutav kangas ning nahksed embleemid Tallinna kirjadega nagu vanasti matkajate või malevlaste pluusidel.

Üllatav oli Tartus elava moelooja Ksenja kollektsioon teemal “My hero”, kus lollipop-kommidega piigad kandsid nii romantilise lillemustriga kangaid kui ka oma iidolite märke, näiteks Montana kotkast, Miki- või Minni-hiiri. Aplaus selle kollektsiooni järel oli pikk ja siiras.

Parasjagu Mallorcal viibiv Kriss Soonik saatis moelavale oma pesukollektsiooni, nii ööpesu kui ka muu pesu mõjus kantavalt ja romantiliselt, ehkki mitte samavõrd funktsionaalselt.

Läbiv värv: ereroheline

Spordifirma Nike järgmise hooaja kollektsioon, mis kohe pärast show’d edukalt poehinnast madalamalt läbi müüdi, tekitas juba laval kantuna meeldivat elevust. See, mida Le Coq Sportif on oma kukepildiga toodangus ammu harrastanud, on nüüd ka Nike`i jõudnud.Värviliste servadega diskopalavikuaegse lõikega pusadega dressikomplektid, ereroheline ja kollane värvigamma, fotoimitatsiooni trükiga dressi-pluusid. Igati lahedad ja kantavad asjad.

Samuti pälvis sooja vastuvõtu kaubamärgi Vampyre taha varjuv moelooja Jana Einart, kes oli ette võtnud suht suuremahulise kollektsiooni tegemise. Batikatehnikas kangad, teokarpe kaelas kandvad rulluisupoisid, ererohelised toonid, seeliktuunikaga mehed.

Show lõpetas moefirma Fornarina kollektsiooni ja skateshow rulluisukoolilt. Muusikat show’le valis Heidy Purga. Igati korralikult tehtud ja korraldatud üritus, mis mõjus ka keset palavat suvepäikest professionaalselt. Moekaupu sai osta kella kuueni õhtul.

Õhtu jätkus peoga Club Tallinnas, kus oli moepopurrii eesti parimatelt disaineritelt.