Šokolaaditükkidega vanillimaitseline laulu- ja tantsupeo koorejäätis on pakendatud üheliitrisesse kartongkarpi.

”Laulu- ja tantsupidu on rahvuslik uhkus, seepärast on loomulik, et jäätisetootjana anname oma panuse pidustuste sujuvaks toimumiseks," ütles Premia Foods juhatuse esimees Kuldar Leis. Ühtlasi on Premia Tallinna Külmhoone AS laulu- ja tantsupeo "ÜhesHingamine" peasponsor. "Seega toetavad inimesed iga ostetud „ÜhesHingamise” jäätisega suvise peo toimumist," lisas Leis.

Premia on olnud laulu- ja tantsupeo pikaajaline koostööpartner, valmistades ka varasematel aastatel laulupeo jaoks spetsiaalseid jäätiseid. ”Eestlased eelistavad enamasti kooreplombiiri, mistõttu on aastaid laulupidudel maiustatud ka Regati ning Väike Tomi jäätistega. Liialdamata võib neid pidada laulupeo mitte-ametlikeks jäätisteks,” rääkis Kuldar Leis.

”Tänaseks on jäätisest saanud lahutamatu osa laulu- ja tantsupeost, seepärast olemegi viimase kümne aasta jooksul hoolitsenud, et peo puhuks eraldi jäätis valmiks,” ütles Eesti Laulu- ja Tantsupeo SA juhataja Aet Maatee.

25. laulu- ja 18. tantsupidu „ÜhesHingamine“ toimub 2.-5. juulil Tallinnas. Peo juhatab 2. juulil sisse pillipidu Raekoja platsil, sellele järgnevad kolm tantsupeo etendust „Meri“ ja kaks päeva kestev laulupidu. Tantsupeo idee autor on Henn Tiivel ja kunstiline juht Ülo Luht, laulupeo kunstiline juht on Ants Soots.