Esimene lehenumber on põhimahus pühendatud peatselt toimuvatele XXI Tallinna Vanalinna Päevadele. Lehe esinumbris on täismahus ära toodud Vanalinna Päevade kava ja tutvustavad artiklid programmi huvitavamatest üritustest.

Kesklinna Lehest leiavad linnakodanikud infot Kesklinna valitsuse osakondade tööst ja vastuvõtuaegadest. Lugeja saab ülevaate ka kõigist juunikuus kesklinnas toimuvatest kultuuriüritustest.

Tasuta Kesklinna Leht hakkab ilmuma iga kuu esimesel kuupäeval. Kesklinna valitsuse avalike suhete nõuniku Jana Sasko sõnul on Kesklinna Lehe eesmärgiks vahendada kohalikke uudiseid ja lahata lokaalprobleeme. "Lisaks info vahendamisele on lehe eesmärgiks tuua linnaosavalitsus elanikele lähemale," ütles Sasko. Leht võiks kujuneda koolide ja mittetulundusühingute häälekandjaks oma ürituste kajastamisel ja reklaamimisel.

"Hea leht sünnib koostöös lugejatega, seepärast ootame lehetegemisel aktiivset kaasalöömist," ütles Sasko. Lehe toimetus ootab lugejate kirju nii kesklinna elukorralduse probleemidest kui positiivsest, mis on silma hakanud. Samuti infot huvitavate ettevõtmiste ja sündmuste kohta.

Kesklinna Lehe tõlge ja kujundus on tellitud firmalt Interlex. Lehte toimetab Katrin Kuusemäe.