Priidul leidub iga asja kohta oma idee või lahendus. Mees, kes ei tegutse uisapäisa, vaid enne mõtleb, kui midagi otsustab ja ütleb. Tema välimus eeldaks romantiliste kangelaste mängimist, kuid tegelikult sobib ta nn seinast seina rollidesse. Priitu iseloomustatakse kui põhjalikku ja nutikat inimest. Kui ta midagi ette võtab, siis süveneb kuni rohujuure tasandini. Muusikas on ta andekas, mängib mitmeid pille – klaverit, trummi, kitarri, kontrabassi. Priit on rääkinud, et ta ennast edevaks ei pea. Kursusekaaslased edevuse puudumisse ei usu.

Priit Võigemast alustab hooaega Viljandi Ugalas.

Evelin Pang

Evelin on energiline, kõige suurem energiapomm tervel kursusel. Ta armastab muusikat ja laulab suurepäraselt. Tegemist on hea, julge ja avatud suhtlejaga. Spontaanne tüüp. “Burattino” etendus tõestas suurepäraselt sedagi, et ta suudab pisikesest konnarollistki parima välja pigistada.

Evelin Pang otsustas Tallinna Linnateatri kasuks.

Anti Reintal

Anti võtab alati majanduse ja rahaasjade koha pealt sõna. Tema ennast juba tüssata ei lase. Kursusekaaslased usuvad, et see mees saaks vabakutselisena kindlasti hakkama. Teda peetakse ellujääja tüübiks, kes oskab end igas olukorras maksma panna. Kui midagi pähe võtab, siis suudab selle ka igati ratsionaalselt ära põhjendada. Temaga on raske vaielda. Kursuseõdede meelest võib Anti esialgu karuselt meheliku mulje jätta, varjates sellega oma sisemist haavatavust.

Anti Reintal valis töökohaks Eesti Draamateatri.

Maria Soomets

Maria on ühest küljest ratsionaalse mõtlemisega, aga temas leidub ka kummalist õrnust. Teda peavad kursusevennad kassiks, kellele meeldib omapäi kõndida. Esimese kursuse esimesel poolel oli kaaslastel raske aru saada, mis tegelane see Maria on. Ta hoidis omaette ega rääkinud suurt midagi, pigem jälgis kõrvalt. Maria hobiks on piltide klõpsutamine, teda nimetatakse kursuse fotograafiks.

Maria Soomets alustab hooaega Viljandi Ugalas.

Ott Aardam

Ott on Saaremaa mees. Mõtleja, kes kunagi elu üle ei vihasta, vaid alati imestab. Temaga on hea rääkida. Muidu rahulik ja aeglane, kuid mõnikord võib hämmastada oma kire ja energiaga. Kursuseõed peavad teda võrratuks koomikuks ja kursuse poistest kõige suuremaks romantikuks, kes sobiks kellelegi ideaalselt printsiks valgel hobusel.

Ott Aardam alustab karjääri Viljandi Ugalas

Carita Vaikjärv

Carita on Pärnu tüdruk ja see mõjutab kursusevendade arvates oluliselt tema keelekasutust. Tal on väga omapärane sõnavara, näiteks väljend “pussadi käära”. Carita õiglustunne on äärmiselt kõrgelt arenenud. Ta on väga otsekohene. Temas on palju sisemist jõudu ja särtsu, seetõttu sobib hästi suurtele lavadele. Hea parodist.

Carita Vaikjärv suundub Viljandi Ugalasse.

Karin Lätsim

Haapsalust pärit Karin on jätnud kaaslastele väga ausa inimese mulje. Tema ei lipitse kunagi kellegi ees. Selle aususe pärast on tal kohati isegi raske. Ta võib esmapilgul mõjuda kinnisena, kuid tegelikult on avala ja siira hingega. Blondi pea ja kena näolapi taga peitub väga sügav sisu. Karin hoiab neid inimesi, kes on tema sõbrad.

Karin Lätsim läheb Nukuteatrisse.

Karol Kuntsel

Saaremaalt pärit Karolile meeldib must huumor. Tal on psühholoogiannet, oskab kõigiga hästi läbi saada. Teda nimetatakse kursuse trendimeheks. Ühel ööl pidutseb Spiritis, järgmisel päeval naudib Viljandis folkloorifestivali. Karol tahab kõik asjad enda nahal läbi proovida. Natuke tujukas on ta samuti. Ta armastab selle kohta ise naljatades öelda: “Hommikul vaatan, tore inimene, kuid õhtuks juba nii ebameeldiv.” Karol oli kursuse vanem ja ehtne liidritüüp.

Karol Kuntsel tegi valiku Viljandi Ugala kasuks.

Mart Toome

Inimene, kes oskab asjade üle siiralt vaimustuda. Tõeline kursuse päikesepoiss. Mart teeb kõiki asju kirglikult. Kui vihastab, siis kirega, kui püüab kala, siis ikka kirega. Kursusekaaslased peavad teda endi hulgast kõige ausamaks ja otsekohesemaks. Mardil on silme ees kindel siht ning teda ei kõiguta sellel teel mitte miski. Kui seda noormeest õnnestub kurvana näha, siis järelikult on midagi hullu lahti. Kursuseõed iseloomustavad teda sõnadega “armas kaisukaru.”

Mart Toome alustab hooaega Tallinna Linnateatris.

Alo Kõrve

Alo kohta ütlevad kursuseõed nagu ühest suust, et Alo on täiesti eriskummaline tüüp. Kas ta ikka ongi üldse sellelt planeedilt? Temast ei saa alguses üldse aru. Läbi mingisuguse müstilise kõhutunde tunneb ta inimesi üsna hästi, kuid teised teda mitte. Talle meeldib olla vaatleja, kes ütleb aeg-ajalt mõne täpselt kümnesse mineva kommentaari. Alo on võimeline 25 tundi ööpäevas tööd tegema. Tema iidoliteks on Jüri Järvet ja Charlie Chaplin.

Alo Kõrve alustab Tallinna Linnateatis.

Hele Kõre

Hele iseloomustuseks ütlevad kursusevennad nagu ühest suust, et Hele on tore tüdruk. Ta on vaiksema loomuga. Ometi on nad energilise Eveliniga suured sõbrannad ja moodustavad kokku harmoonilise tandemi. Hele laulab poiste hinnangul jumaliku häälega. Ta saab hakkama ka mehelike asjadega, näiteks vehklemisega. Ka akrobaadi võimed on tal head.

Hele Kõre otsustas Tallina Linnateatri kasuks

Elisabet Tamm

Elisabet on sihikindel inimene. Enne lavakooli tulekut õppis ta kolm aastat Pedagoogikaülikoolis reklaami ja meediat. Tal on tugev sisemine vedru ja kursusekaaslaste arvates tohutu potentsiaal tulevikuks. Balletikoolis õppinud tüdruk, kelles on hispaanlaslikku temperamenti ja kirge.

Elisabet Tamm alustab Tallinna Linnateatris.

Kadri Lepp

Kadrit iseloomustatakse kui äärmiselt head lavapartnerit. Väike, väle ja usin. Kursusevennad hindavad tema huumorimeelt väga kõrgelt. Rõhutatakse sedagi, et ta oskab iseenda üle naerda. Kadri mõjub igati eluterve inimesena, kes ei too oma probleeme seltskonda. Kaaslaste meelest on ta kass, kes kõnnib omapead.

Kadri Lepp läheb Viljandi Ugalasse.

Laura Nõlvak

Laura kaubamärgiks on siirus. Elurõõmus on ta samuti. Ühiselamus elavad kursusevennad peavad teda heaks kokaks. Ükskord jooksid ühika poisid Toompealt Kivimäele ja Laura võttis neid kohale jõudes juba uksel suure spagetikastruliga vastu. Vabariigi aastapäeva puhul on Laural traditsiooniks pannkooke küpsetada. Kursavendadel on hea meel, et Laura otsustas Nukuteatrisse minna, sest lastega tegelemine sobib talle.

Laura alustab hooaega Nukuteatris.

Argo Aadli

Kundast pärit Argo armastab teatrist rääkida, tal on suurepärane faktimälu. Kaaslastele tundub, et Argo oli eelmisteski eludes teatriga seotud. Lisaks on noormehel vapustavalt kalligraafiline käekiri. Argot iseloomustab ka pedantsus, tal on isegi pastapliiatsid joone järgi seatud. Tüdrukute arvates vaieldamatu publiku lemmik. Argo tahab teistele hästi öelda. Lausub mõne sooja sõna ja kallistab. Tüdrukud ütlevad kooris: “Argo on nii hea inimene, tema puhul võib siiralt tunnistada, et paljud armastavad teda.”

Argo Aadli asub sügisest Tallinna Linnateatrisse.