Nafta- ja energiaministeerium kinnitas eile, et paljud nende töötajad said viga, üks neist tõsisemalt, hoone aga tugevasti kannatada. Samas hoones asuv majandus- ja kaubandusministeerium kinnitas, et nende töötajaist sai 12 kergemalt vigastada.

Tervishoiuministeeriumis sai viga 11 isikut, ministeerium soovitas enamikul töötajail veidi pikemalt puhkust pidada. Rahandusministeeriumi hoones ükski töötaja viga ei saanud. Peaministri kantseleiga samas hoones asuv justiits- ja politseiministeerium teatas oma töötajaile aga, et esmaspäeval neil tööle tulla ei tasu: hoone on liiga tugevasti kannatada saanud.

Utøya saarel pidas samal ajal suvelaagrit valitseva Norra Töölispartei noortekogu ja mõni tund enne seal sooritatud massimõrva oli saarel käinud ka endine peaminister, praegune ÜRO peasekretäri eriesindaja kliimaküsimustes Gro Harlem Brundtland. Praegune peaminister Jens Stoltenberg oleks pidanud saarele saabuma laupäeval, nüüd kurvastas ta aga, et paljusid neist, kes teda kuulda tahtsid, pole enam elavate hulgas.