Maanteeinfo annab teada, et ööl vastu esmaspäeva tuul ja pinnatuisk vaibusid, ilm läks külmemaks. Varahommikul enne kella kuut olid põhi- ja suuremad tugimaanteed puhtad ja kuivad. Ilm oli selge, nähtavust piiras paiguti nõrk udu. Teepinna temperatuurid olid vahemikus  -7° kuni -12°.

Eilsest sulaveest oli teedel libedaid kohti.

Libe oli Tallinn-Tartu maantee Jõgeva maakonnas kilomeetritel 117-119 Adavere piirkonnas ja 129-134 Põltsamaa ja Neanurme vahel. Libedad olid ka tuisulõigud Tartu-Viljandi maanteel Tartu maakonnas.

Viljandi maakonna suurematel maanteedel oli kohati veel tuisuvaalusid, Lääne- ja Ida-Viru ning Võru maakonnas sõidujälgede vahel kinnisõidetud lund. Kinnisõidetud lund oli sõidujälgede vahel ka Tallinn-Tartu maanteel Harju maakonnas.

Väiksemad teed on nädalavahetuse pinnatuisust kitsenenud kohtadega , lõiguti konarlikud ja libedad.

Sõidukitele tegeliku massiga kuni 2,5 tonni on täna kella 18.00-ni avatud:

Haapsalu-Noarootsi 3,5 km pikkune jäätee, pealesõitudega Haapsalust Suur-Mere tänava lõpust ja Noarootsist Österby sadamast.
Infotelefon 50 66 224.

Mandri ja Kihnu saare vaheline 12 km pikkune jäätee pealesõitudega mandrilt Munalaiu sadama teelt ja Kihnust Sääre külast Suigatsaare sadamast.
Infotelefon 51 02 191

Mandri ja Vormsi vaheline 9,5 km pikkune jäätee pealesõitudega Rohuküla ja Sviby sadamatest.  Liiklus toimub  korraga ainult ühes suunas.
Infotelefon 47 31 374

Ilmastiku või jääolude halvenemise korral võidakse jääteed vajadusel operatiivselt sulgeda.