Martin Kivisoole anti Hiie sõbra nimi eriliselt silmapaistva, tulemusliku ja eeskujuvääriva tegevuse eest kodusaare hiite ja teiste looduslike pühapaikade uurimisel, hoidmisel ja tutvustamisel, teatas Maavalla koda.

Kivisoo algatusel, toetusel ja osalusel on alates 2005. aastast toimunud Muhus looduslike pühapaikade väliuuringud, mille käigus on teadlased saanud andmeid enam kui 60 seni teadmata pühapaigast.

Maavalla koda märkis ära ka noore hiiesõbra – Minni Saapari – tubli tegevuse. Põhikooli viimase klassi tüdruk kaardistas uurijate nõu ja abiga eelmisel aastal Saaremaa Pihtla valla ajaloolised looduslikud pühapaigad.

Martin Kivisoole anti lugupidamise ja tänu märgiks üle hiie sõbra kirves. Nii Kivisoo kui ka Minni Saapar vöötati tänutäheks rahvariidevööga.

Lisaks autasustati ka fotovõistluse Maavalla hiied 10221 võitjaid. Täiskasvanute rühmas võitis esikoha Tarvo Tiivitsa foto Maardu hiiemetsast. Kuni 16-aastaste esikoht läks jagamisele Mana Kaasiku Roostallika ja Toomas Koitmäe Helme ohvrikivi pildi vahel.