Kõigil Tallinnas liiklejatel tuleb arvestada, et Narva maantee lõik lauluväljaku ümbruses Smuuli teest kuni Pirita teeni ehk Russalkani suletakse liiklusele alates kella 17 kuni suurema rahvamassi lahkumiseni.

Antud teelõigul saavad sõita vaid ühissõidukid, mistõttu kõigil kontserdi külastajatel tuleks nii tulles kui ka lahkudes arvestada täiendavad ajakuluga ning varuda kannatust.

Põhja politseiprefektuuri korrakaitseosakonna vanemkomissar Valdo Põderi sõnul toovad suurüritused Tallinnas suurema rahvamassi tõttu politseile kaasa lisategevusi.

"Nii on ka 4. augusti õhtul ning jätkuval ööl Tallinna linnas, kus politsei täiendavad patrullid on hoolitsemas turvalisuse eest ja tagamas liiklusohutust," tõdes Põder. 


Politsei soovitab võimalusel jätta auto koju ja tulla kontserdile ühistranspordiga või jala. Narva maanteel Pirita teest Smuuli teeni kontserdi ajal peatuda ega parkida ei saa, samuti on sõidukiirus kogu ümbruskonnas piiratud.

Tasuta, valveta, samas piiratud võimalusega parklad asuvad Lasnamäe nõlval Paevälja piirkonnas, kuhu pääseb Peterburi maanteelt, Smuuli tee ja Narva maantee kaudu. Samuti on parkimiskohad Narva maanteel alates Smuuli teest kuni Katleri tänavani ja Pirita teel vastavate märkidega tähistatud alades.

Politsei palub kõigil jälgida kontserdiga seonduvad liikluskorraldusvahendeid ning soovitab inimestel ennast liiklusmuudatustega aegsasti kurssi viia, et ootamatuid ebamugavusi liikluses vältida.


Ratastoolis inimesed pääsevad lauluväljakule Mere väravast, sealses parklas on kohad invasõidukitele.