Maja asukoht on magus ja Pirita linnaosavalitsus kinnitab, et koliks hoonesse meeleldi. Hoone omandanud AS-i Rootsi Mööbel nõukogu liige Lembit Tamm aga tõrjub kõiki üürniku süüdistusi väljasuitsetamise kohta ja väidab, et hoopis üürnik tegelevat väljapressimisega, kuna soovib väljakolimise eest saada nii suurt kompensatsiooni, et selle eest saaks juba kesklinna uue äripinna osta.

Intriigi aluseks on üks vaidlusalune üürileping. AS Rootsi Mööbel ütles pärast maja ostmist üles tähtajatud üürilepingud nii maja operaatorfirmaga kui ka ühe üürnikuga. Ilusalongi Rendez-Vous pidaja Pille Raid tõi aga lagedale tähtajalise üürilepingu, mis on sõlmitud 2007. aastal ja lubab tal majas tegutseda 2017. aastani. Seega teda majast tühipalja kolmekuulise etteteatamisega välja tõsta ei saaks.

AS Rootsi Mööbel aga kahtleb lepingu kehtivuses ja osutab, et kuna maja on vahepeal olnud operaatorfirma käes, siis tühistab Pille Raidi ja operaatorfirma vahel sõlmitud allüürileping 2007. aastal sõlmitud üürilepingu.