Kõigi patsientide seisund on stabiilne, teatas kliinikumi pressiesindaja. Patsientide palvel Tartu Ülikooli kliinikum nende tervisliku seisundi kohta täpsemat infot ei edastata.

Näitlejad Marika Korolev ja Rednar Annus paluvad rahu paranemiseks ning tänavad avalikkust muretsemise ja huvi tundmise eest. 

Õnnetus juhtus laupäeval kell 14.08 Tallinna-Tartu maantee 123. kilomeetril Põltsamaa vallas Mõhkküla teeristis, kus põrkasid kokku Tallinna poole teel olnud sõiduauto Ford Mondeo ja Tallinnast Tartu poole sõitnud väikebuss Hyundai Trajet.

Seni teadmata asjaoludel kaldus Ford Mondeo vastassuunavööndisse ja põrkas Hyundaiga kokku. Liiklusõnnetuses hukkusid Ford Mondeo juht Einar (67) ja tema kõrval istunud abikaasa Agaate (57) ning Hyundais sõitnud näitleja ja lavastaja Dajan Ahmet (44).

Õnnetuses sai üliraskelt vigastada väikebussiga Vanemuise teatrisse “Pahade poiste” etendusele sõitnud näitleja Rednar Annus (36), vigastustega toimetati Tartu ülikooli kliinikumi muusikaliprodutsent ja näitleja Anne Veesaar (49) ning näitleja Marika Korolev (36), Ksenija Agarkova (28), bussi juhtinud Mart (51), Eduard (28) ning Fordis olnud Einari ja Agaate lapselapsed – kümneaastane tüdruk ja kuueaastane poiss.