Otsustasin, et põhimõtteliselt ma seda teemat enam ei kommenteeri. Aga olgu. Vaatamata skandaalile olen ma juba väga aktiivne minister olnud. Näiteks käisin Tori hobusekasvatuses ja mul on olnud juba kolm-neli kohtumist põllumeeste organisatsioonidega. On vähe ministreid, kes võivad öelda, et nad on ühe nädalaga nii palju jõudnud.

Usaldamatuse vari on teile siiski langenud. Kas te pole mõelnud, et ehk oleks Ratase valitsuse ja iseenese usalduse mõttes tark ametikohalt tagasi astuda?

Vastupidi. Ma arvan, et mina olen just see inimene, kes toob valitsusele palju rohkem usaldust, sest ma olen tõeline oma valdkonna spetsialist. Kindlust lisab seegi, et sadu põllumehi on minu poole pöördunud ja rääkinud, et ma ei tohiks mingil juhul alla anda. Ja see skandaal ei olnud minu tekitatud. Seda tegi Eesti Ekspress ja sedagi puhtalt seetõttu, et teemaga tegelenud inimene pole põllumajandusvaldkonnas mingi spetsialist. Kui ta oleks asjadega kursis, siis ta ei kirjutaks, et farmis on külm ja selle pärast kitsed surevad. Ausalt öeldes lugesid kõik põllumehed seda juttu kerge muigega.