Samas eitas 22-aastane Tšerkašin teise naise tapmiskatset, teatas Harju maakohtu pressiesindaja.

Oma süüd eitavad ka samas tapmiskatses süüdistatavad 25-aastane Regina Ivanova ja 29-aastane Dmitri Ivanov.

Põhja ringkonnaprokurör Natalja Vester süüdistab Jüri Tšerkašinit ühe naise piinaval ja julmal viisil tapmises, teise naise tapmiskatses, kehalises väärkohtlemises, röövimises ja varguses.

Regina Ivanovat ja Dmitri Ivanovi süüdistab prokurör tapmiskatses, kehalises väärkohtlemises, röövimises ja varguses, Ivanovat ka kuriteo tulemusena saadud vara omandamises ja hoidmises.

Süüdistuse järgi tappis Tšerkašin mullu 18. juulil Tallinnas Põhja pst 37 territooriumil 30-aastase Nelli, kelle ta viskas pärast naiselt üleriiete, rahakoti ja mobiiltelefoni röövimist pea ees kümne meetri sügavusse kütusemahutisse, mille põhjas oli ca poolteist meetrit masuuti ja vett.

Seejärel pildus Tšerkašin naist telliskividega seni, kuni kannatanu masuuti vajus ja suri.

Samal õhtul ja samas kohas üritasid Tšerkašin, Ivanova ja Ivanov süüdistuse järgi tappa ka 30-aastast Merlinit, kes visati pärast sõrmuste ja mobiiltelefoni röövimist samuti masuudimahutisse.

Sellel kannatanul õnnestust mahutist välja ronida ja juhtunust teatada.

Samuti peksid Tšerkašin, Ivanova ja Ivanov süüdistuse järgi samal õhtul ühte meest, röövisid päeval tapetud naise elukaaslast ning panid toime ka korterivarguse.