„Mulle on südamelähedane Keskerakonna poliitika kultuuri- ja noortelembus,“ ütles Saar erakonna pressiteates. „Tallinna kultuuripealinna tiitel on tunnusteks kogu Eestile, kuid märgatava panuse selle tiitli pälvimiseks andis ka Keskerakonna juhitav Tallinna linnavalitsus. Hiljuti tunnustas UNICEF Eesti pealinna tegevust laste- ja noortesõbraliku linnana. Tallinn on oma õla alla pannud mitmetele noorteprojektidele.“

Saar ütles, et tunneb end tallinlasena hästi. „Pealinnas käib vilgas kultuurielu ja on tunda, et linn on pidevas liikumises ja arengus,“ lisas ta.

Mikk Saar on eesti laulja ja muusikalitäht. Ta on osalenud lauluvõistlusel "Kaks takti ette", olnud ansambli Quattro liige ning teinud kaasa telesaates "Tantsud tähtedega".

Mikk Saar on lõpetanud Tallinna 54. keskkooli (praegune Tallinna Saksa gümnaasium), õppinud Tallinna muusikakeskkoolis ja kaks aastat Georg Otsa nimelises muusikakoolis popdžässi erialal.

Ta on teinud kaasa mitmetes muusikalides, näiteks "Oliver!", "Chicago", "Georg" ja "Chess","Fantoom" ning mänginud peaosa muusikalis "Miss Saigon".